0
  Login

ARGËTIMI JUAJ NUK NJEH LIMIT Mbi 3000 kanale televizive pa antenë satelitore Prej të cilave mbi 200 kanale në gjuhën shqipe Filma aksion, komedi, dramë etj Sport Liga e kampionëve dhe kampionatet e shteteve evropiane Filma vizatimor për fëmijë Serialet më të shikuara turke me përkthim dhe dublim në gjuhën shqipe Kontakt : Zürich +41 44 512 17 07 / Viber , WhatsApp +41 79 274 18 92

ABONIM 1 VIT

99.-chf /Vit Porosit Tani
 • 2000 Kanale Televizive
 • 200 Kanale Kombëtare
 • 200 Kanale Sportive
 • 1600 Kanale te Huaja
 • Videoteke Personale

ABONIM 1VIT + BOX

219.-chf Regularly 269 Porosit Tani
 • 2000 Kanale Televizive
 • 200 Kanale Kombëtare
 • 200 Kanale Sportive
 • 1600 Kanale te Huaja
 • TVIP 605 4K
 • Videoteke Personale

ABONIM 2 Në NJë

149.-chf /Në vit Porosit Tani
 • Abonim Për 2 TV
 • 2000 Kanale Televizive
 • 200 Kanale Kombëtare
 • 200 Kanale Sportive
 • 1600 Kanale te Huaja
 • Videoteke Personale

ABONIM 2 NE NJE + 2 BOXA

 • 2 BOX 4K Ultra HD
 • 2000 Kanale Televizive
 • 200 Kanale Kombëtare
 • 200 Kanale Sportive
 • 1600 Kanale te Huaja
 • Videoteke Personale
 • 2 TV Dekodera 240.-chf
 • Posta Priority Falas

Platformën Power ALB mund ta shikoni në të gjitha paisjet

Testline 24h

Nuk ka rrezik! Testoni shërbimin tonë 24 orë falas.

IPTV Botërore

Ne ju ofrojmë një zgjedhje prej mbi 30 vendeve të ndryshme.

Filma

Mund të shikoni filmat më të fundit nga e gjithë bota.

Instalimi i Shpejtë

Llogaria juaj do të hapet dhe konfigurimi do të përfundojë brenda 15 minutash.

Shfrytëzimi

Platforma që përdorni është formati më i përshtatshëm dhe më i lehtë.

Cilësia Ultra HD

Më shumë se 600 kanales janë në dispozicion në rezolucionin më të lartë.

Smart TV

Shikoni të gjitha kanalet televizive përmes Smart TV.

Stop & Play

Ndalo kohën me një buton dhe shiko TV kur të dëshirosh ti.

Replay TV

Shiko kur dhe sa herë të duash kanalet e regjistruara për ty.

ARGËTIMI JUAJ NUK NJEH LIMIT

Videoteka Personale Video Club
 • Filma të dubluar dhe me titra shqip.
 • Filma vizatimor me dublim në shqip.
 • Me qinda video nga shqipëra dhe e gjith bota.
  Vetëm Për 0.-chf .
 • Shiko më Shum
IPTV Platforma Digjitale Live TV
 • Sport – Liga e kampionëve dhe kampionatet evropiane.
 • Kanale muzikore me zhangre të ndryshme.
 • Serialet më të shikuara turke me dublim në shqip.
  Vetëm Për 0.-chf .
 • Shiko Më shum

First Time Building?
Website, Domain or Hosting We Can Help.

Watch videos to
know more

X

What more we offer

Videotekë personale për të gjitha moshat dhe shijet.

Videotekë personale për të gjitha moshat dhe shijet. Mbi 1000 filma shqiptarë dhe të huaj, filma të dubluar në shqip për fëmijë, dokumentarë, koncerte etj. Videoteka rifreskohet vazhdimisht me materiale të reja.

Website Builder packages provide quality web hosting with unlimited resources.

With ArkaHost’s website builder, it’s easy to create a sleek and professional website for your business. Choose from 40 fully customizable, mobile-friendly templates, and then drag and drop your content wherever you please.

 

Learn More

Domain packages provide quality web hosting with unlimited resources.

ArkaHost is an ICANN-accredited domain name registrar. In addition to great pricing and a commitment to world-class customer service, we offer web hosting, email, website builder, premium and expired domain names, and SSL certificates.

 

Learn More

eCommerce packages provide quality web hosting with unlimited resources.

Customize your store’s look and feel. Choose from 100s of designer made templates, and change anything you want to create your professional eCommerce website. Just drag n’ drop. No tech skills needed.

 

Learn More

Mobile website packages provide quality web hosting with unlimited resources.

Create a mobile website in just a few easy steps. Simply enter your desktop site’s URL and we’ll automatically create its mobile version, completely filled with all of your content.

 

Learn More

Posta Falas 119.-chf

TVIP S-BOX V.525 IPTV 4K


Porosit Tani
Posta Falas 129.-chf

TVIP S-BOX V.605 IPTV 4K


Porosti Tani
Posta Falas 19.-chf

TVIP S-BOX V.525 V.412 V.600


Porosit Tani

Ju prezentojmë disa prej kanaleve të PowerALB

Forca e Kanaleve Televizive

»
«

More than 200,000 websites hosted

get your website online today

Projects

725865

Clients

27000

Awards

90

Domains

45000

Days

360