Bëhuni përdorues i Power ALB MBI 500 KANALE TELEVIZIVE / PA ANTENË SATELITORE / Prej të cilave mbi 150 kanale në gjuhën shqipe / - Filma – aksion, komedi, dramë etj /Sport – Liga e kampionëve dhe kampionatet e shteteve evropiane / Filma vizatimor për fëmijë /Serialet më të shikuara turke me përkthim dhe dublim në gjuhën shqipe

KLIENT I RI

99.-chf /vit Regularly 149 Porosit Tani
 • 500 Kanale Televizive
 • 150 Kanale Kombëtare
 • 70 Kanale Sportive
 • 280 Kanale te Huaja
 • Videotekë Personale
 • Smart TV

KLIENT I RI + BOX

198.-chf Regularly 269 Porosit Tani
 • 500 Kanale Televizive
 • 150 Kanale Kombëtare
 • 70 Kanale Sportive
 • 280 Kanale te Huaja
 • Videotekë Personale
 • TVIP Box

RI-ABONIM

99.-chf /M Regularly 149 Porosit Tani
 • 500 Kanale Televizive
 • 150 Kanale Kombëtare
 • 70 Kanale Sportive
 • 280 Kanale te Huaja
 • Videotekë Personale
 • RI-Abonim-Smart + Box
 • Istalimi Falas

TVIP BOX

120.-chf Regularly 150 Porosit Tani
 • TVIP Box
 • Linux / Android 4.4
 • Quad core 1,5 GHz
 • 1920x1080 HD
 • RAM 512 Mb Flash 4 Gb
 • HDMI USB, MicroSD Card, ext.IR
 • Posta Falas

Catch up TV Catch up TV është risia më e re në botën e televizionit që ju mos të humbisni asnjë transmetim. Tashmë jeni ju ata që kontrolloni televizorin, e keni ju të gjithë fuqinë me anë të telekomandës dhe falë Catch UP TV ju nuk keni pse të shqetësoheni se do të humbisni filmin, serialin, ndeshjen apo spektaklin e preferuar, ju do të mundëni ta këtheni 7 ditë mbas.